Hoffsveien 65B

Nye boliger i tidligere kontorlokale
Tot.entrepenør: BundeBygg AS
56 leiligheter, ca.7000 kvm.
Ferdigstilt 2016


Et eksisterende kontorbygg ved Smestaddammen, er i samarbeid med BundeProsjekt AS og Bunde Bygg AS, transformert til et moderne leilighetskompleks. Arkitektonisk har det vært fokusert på  å forsterke det karakteristiske vinkelbyggets rene linjer, samt skape en helhet mellom balkonger og nye toppetasjer. Utstrakt bruk av hvite pussfasader, og delvis pussete balkongfronter samler det arkitektoniske uttrykket i møte med eksisterende formspråk.
I alt består prosjektet av 56 nye enheter- fra smarte 2-roms leiligheter med fransk balkong, til store toppleiligheter med egne private takterrasser. Alle leilighetene er utformet med henblikk på å gi gode dagslysforhold gitt ut fra de premisser som ligger i byggets struktur. I leiligheter med ensidig orientering er det prioritert store glassfelt, mens leiligheter i de øverste, tilbaketrukkede etasjene, får gjennomlyste oppholdsrom.
Eksisterende historiske hageanlegg i tilknytning  til byggets gårdhave ligger som en skjult oase bak det transformerte bygget. Landskapsrommet, sammen med en rendyrket arkitektur i kombinasjon med sentral beliggenhet og utsikt over Bestumkilen og Bygdø, gjør dette til en unik plass å bo.